Curriculum


Prof. univ. dr. Stelian NICULESCU      

Str. Cetatea Histria nr. 4
Bloc D2, Sc. F, Ap. 51, Sector 6, Bucuresti
Tel. fix: 021 413 1222; Tel. mobil: 0766 613 441
E-mail: stelnic@yahoo.com

Comuna Stoenesti, Judetul Olt, 13 octombrie 1937

Vaduv, fara copii
Pensionar (incepand din data de 01/10/2005)

Studii Liceale
Absolvent al Scolii medii nr.1 din Caracal  (actualmente, Colegiul national “Ionita Asan”), promotia 1957

Studii Universitare
La absolvirea liceului in 1957, m-am inscris, in urma reusitei la examenul de admitere,   la Facultatea de matematica si fizica, Sectia Masini de calcul, a Universitatii din Bucuresti, Facultate pe care am absolvit-o in 1962

Postuniversitare
a)  Absolvent al  “Scolii IBM” din Sindelfingen, Germania Faderala, destinata formarii expertilor in pregatirea cadrelor pentru informatica (perioada mai-decembrie 1968), cu bursa IBM obtinuta prin concurs (pregatire orientata pe calculatoare IBM).

b)  Absolvent al Scolii “Compagnie International pour l’Informatique,” (C.I.I.) din Paris, destinata formarii expertilor in pregatirea cadrelor pentru informatica (perioada mai-noiembrie 1970), cu bursa C.I.I., obtinuta prin concurs (pregatire orientata pe calculatoare frantuzesti).

Doctor in stiinte matematice al Universitatii din Bucuresti.
PREMIUL DE EXCELENTA IDG Romania (1998), pentru rezultatele obtinute cu echipele romanesti la Olimpiadele interne/internationale de Informatica si intreaga activitate de instruire a multor generatii de informaticieni si utilizatori de informatica.
Citat in “DICTIONARUL SPECIALISTILOR”, un “WHO’S WHO” in stiinta si tehnica romaneasca, Editura Tehnica, VOL.1, 1996, pagina 254.

Perioada 1962-1970
La absolvirea facultatii am fost repartizat la  “Centrul de calcul al Universitatii” , ca cercetator, avand si sarcini didactice.

Perioada 1970-1991
In urma celor doua specializari mentionate la punctele 4.3.a si 4.3.b, am fost transferat la proaspat infiintaul Institut Central de Informatica (I.C.I.),  unde am raspuns de instruirea cadrelor pentru domeniul Informaticii (domeniu pentru care m-am pregatit la cele doua specializari in RFG si Franta, de care am amintit anterior), ocupand, pe rand, prin concurs, posturile de, Cercetator stiintific III, Cerrcetator stiintific II si Cercetator Stiintific I.
Am detinut si functii de conducere (Sef de Laborator cercetare – Biblioteca Nationala de Programe, Sef al Sectorului Formarea si perfectionarea cadrelor pentru informatica).

Perioada 1991-1994
In urma reusitei la un concurs, organizat de Ministerul Invatamantului in 1991, am ocupat functia de Inspector general pentru Informatica

Perioada 1994-2005
In aceasta perioada am fost Profesor la  “Departamentul Stiinte Ingineresti” (D.S.I.) din cadrul “Uiversitatii POLITEHNICA” din Bucuresti, actualmente, Facultatea de stiinte Ingineresti cu predare in Limbi Straine (F.I.L.S.), unde am predat cursurile “Fundamentele INFORMATICII” si “Limbaje de programare”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s